11 augustus 2017

Businesscoach voor het bijsturen van je bedrijf

Je bent al een tijdje bezig met je onderneming en realiseert je dat het misschien wel tijd is voor een aanpassing van je plannen. Maar hoe krijg je daar goed zicht op? Je ligt wakker, piekert over je bedrijf, werkt ontzettend hard en hebt het gevoel dat je van alles tegelijk doet. En of dat nog niet genoeg is, merk je dat je door dit alles onvoldoende geniet van de zaken die wél goed gaan. Zowel privé als zakelijk. Dat is jammer, want die positieve ervaringen heb je juist nodig om op te laden en scherp te blijven. Kortom, je staat op een belangrijk kruispunt en weet niet of je steady rechtdoor moet gaan of je navigatie moet bijstellen. Naar links. Of toch rechts.

Zoek je een sparringpartner?

Wil je effectief onderzoeken of je nog goede weg bent? En ontdekken wat je eventueel kunt veranderen om weer vol energie bezig te zijn met je zakelijk en persoonlijk leven? Blijf dan niet in je eentje aanmodderen, maar zoek een businesscoach als sparringpartner. Iemand die je van een afstand kritisch naar je onderneming laat kijken, en met je meedenkt over een andere koers.

Hoe vind je jouw businesscoach?

Het 6-maandenprogramma van Ondernemen Werkt! in de regio Alkmaar biedt je daarvoor veel mogelijkheden. In dit traject ontmoet je ervaren professionals uit verschillende disciplines aan wie je je vragen kwijt kunt. Bijkomend voordeel van dit programma is dat je een half jaar optrekt met collega-ondernemers, die je kunt benutten als intervisiepartners.
Wil je toch liever een individueel traject, dan kun je een aantal één-op-één-sessies plannen met een businesscoach. Afhankelijk van jouw type vragen zoeken wij als begeleiders van Ondernemen Werkt! daar een geschikte ondernemerscoach bij. We beschikken over een groot netwerk op dit terrein, dus het lukt altijd om een optimale match te maken.

Meer weten? Mail of bel met Jacqueline Boots voor een vrijblijvende intake: 06-26050412